Badkamermeubel

Een wastafel meubel en/of badkamermeubel is heel goed op maat te maken. U zult merken dat de prijzen veel gunstiger zijn dan bij de gemiddelde badkamerzaak. De badkamermeubels worden door ons zelf geproduceerd, of je badkamer nu groot of klein is. De lijn van je badkamermeubel kan doorgevoerd worden in de rest van je badkamer of andersom.

De meubels kunnen uitgevoerd worden in diverse houtsoorten en kleuren en ontwerpen. Van massief eiken of teak en fineer in alle denkbare kleuren. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het complete meubel, inclusief waskom en kraan indien u dit wilt. Er is ook een grote diversiteit aan wastafelbladen.

We adviseren u over het ontwerp en materiaalkeus. Heeft u interesse in een maatwerk badkamermeubel? Neem dan vast de maten van uw badkamer mee en eventueel ook een schets of voorbeeldfoto van het door u gewenste badkamermeubel.

We adviseren u over het materiaal en maken een prijsindictie voor u zodat u meteen weet wat u kunt verwachten. Wilt u daarna verder komen we inmeten en maken we het definitieve ontwerp. We maken en plaatsen het meubel zelf. Indien nodig in samenwerking met de loodgieter. Dit kan uw eigen loodgieter zijn of een loodgieter uit ons netwerk. Het hele proces gaat in samenspraak met u.

De meubels kunnen uitgevoerd worden in diverse houtsoorten zoals teak, eiken, noten, grenen en mahonie. Het is wel belangrijk dat de houtsoort en de afwerking ook geschikt is voor de toepassing. Hier kunnen wij u over adviseren. Heeft u interesse in een maatwerk badkamermeubel? Neem dan ook de maten van uw badkamer mee en eventueel ook een schets van het door u gewenste badkamermeubel.

Portfolio

214003 Badkamermeubel met lades

214003 Badkamermeubel met lades

Een zwevend badkamermeubel met lades op maat gemaakt.

Lees meer

191009 badkamermeubel

191009 badkamermeubel

Een zwevend badkamermeubel zodat de badkamervloer goed schoon gehouden kan worden.

Lees meer

191008 badkamermeubel

191008 badkamermeubel

In deze ruimte is de gehele breedte van de badkamer benut voor een badkamermeubel met lades en een rechthoekige wastafel.

Lees meer

180808 badkamermeubel

180808 badkamermeubel

Teak badkamermeubel, welke door ons op maat is gemaakt bij onze fabriek in Indonesie.

Lees meer

172103 badkamermeubel

172103 badkamermeubel

Teakhouten badkamer meubel op maat gemaakt voor een klant van ons.

Lees meer

Heeft u behoefte aan een badkamermeubel?

Wij horen graag uw wensen! Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Heeft u behoefte aan een badkamermeubel?